top of page
Branding_100[Jun2023]-03.jpg

กระเช้าของขวัญปีใหม่ ส่งต่อความรัก และห่วงใย ในปี 2561

เหมือนปีใหม่ เพิ่งผ่านไปเมื่อวาน กระพริบตาแป๊ปเดียว ตอนนี้ก็สิ้นปีแล้วจ้า ไหนลองเช็คดูสิว่าเมื่อต้นปีตั้งใจจะทำอะไรบ้าง แล้วทำได้ครบหรือยัง .. อิอิ ถ้ายังไม่ครบ ก็มาตั้งใจทำกันใหม่ในปี 2561 นี้นะจ้ะ

It looks like the New Year 2017 is going to pass so quickly; in the wink of an eye. Now the year end is near. Check it out what we expected to do at the beginning of the year and see if we have done it all completely or not. If not, do it intentionally again in the year 2018.

ไหนๆ ก็จะปีใหม่แล้ว มีกระเช้าของขวัญปีใหม่ ไว้ให้คนที่คุณรักแล้วหรือยังคะ แต่ก่อนจะเลือกของขวัญในกระเช้านั้น เรามาดูกันค่ะว่าของในกระเช้าควรจะเป็นอะไร แล้วควรจะมอบให้ใครบ้างกัน

Time to celebrate the New Year festival is coming closer, have you ever planned a gift basket for the one you love yet? Before you choose various items to be filled in the basket, let’s check it out what items should there be and to whom you will deliver to.

ช็อกโกแลต

ถ้าได้กระเช้าปีใหม่ เป็นช็อกโกแลตนี่น่าจะดีมากเลยนะคะ เพราะนอกจากหวาน อร่อย คลายเครียดได้แล้ว ยังมีความหมายว่า ผู้ที่ให้เป็นคนอารมณ์ดี มองโลกในแง่ดี และพร้อมจะมอบความสุขและความสดใสให้คุณในทุกๆ วันเลยหล่ะค่ะ เหมาะสำหรับการให้คนพิเศษ หรือคนรักของเรานั่นเอง

Premium chocolates in the basket are spending. Other than being sweet, delicious, and able to relieve stress, it implies that the giver is good –tempered, optimistic and ready to give happiness and liveliness to you every day. Then, chocolate is suitable to give to your special person or the beloved one.

ชา - กาแฟ

เหมาะกับการให้เพื่อนร่วมงาน หรือคนที่ไม่สนิทกันมาก สามารถทานได้ทุกวัน แค่ให้จากใจ ผู้รับก็ยิ้มแก้มปริ แสดงให้เห็นถึงน้ำใจและความใส่ใจของผู้ให้แล้วหล่ะค้า

It is appropriate to give to colleagues or those you are not too close as it can be edible every day. You just give it to them wholeheartedly and the recipients will smile widely. It shows generosity and kind attention of the givers.

น้ำผลไม้หรือผลไม้กระป๋อง

เป็นของขวัญวันปีใหม่ที่หมายถึงความห่วงใย ที่อยากจะให้ผู้รับเป็นคนที่มีสุขภาพดี แล้วยังเก็บได้นานกว่าผลไม้สด ดังนั้นการให้น้ำผลไม้ หรือผลไม้กระป๋อง ก็เป็นอีกหนึ่งตัวเลือกที่ดี ที่จะมอบให้คนที่คุณรัก เหมาะสำหรับมอบให้ผู้ใหญ่ค่ะ

The gift would imply careness from the givers who would like the receivers to be healthy. More importantly, it can be kept longer than fresh fruit. So, giving fruit juices or canned fruits would be a good alternative gift for delivering to the one you love and suitable to deliver to adults.

น้ำผึ้ง

มาเติมความหวานนนน ให้คนที่คุณรักกันดีกว่าค่ะ ด้วยน้ำผึ้งที่อัดแน่นด้วยคุณประโยชน์ ไม่ว่าจะทำขนม น้ำ หรือเป็นไซรัป รับรองว่าคนที่คุณรักจะมอบความหวานกลับมาให้คุณตลอดทั้งปีกันเลยทีเดียว แถมไม่ต้องไปบุกป่า ฝ่าดงผึ้งซะให้ยาก ช็อปง่ายที่นี่กันได้เลย > <

Let add more sweetness to your loved ones with honey loaded with health benefits. It can be cooked as honey dessert, honey juice or honey syrup. You can be assured that your beloved will give back the sweetness to you throughout the year. You don’t need to have a hard time getting into a forest to find a beehive. Simply enjoy shopping here!

รังนก

กระเช้าปีใหม่สุดฮิตตลอดกาล เพราะมากด้วยคุณประโยชน์และความหมายดีๆ นั่นเองค่ะ ซึ่งเดี๋ยวนี้เค้าก็มีหลายแบบ หลายแบรนด์ และหลายรสชาติให้เลือกสรร ถ้าเป็นแต่ก่อนก็เหมาะกับการมอบให้ผู้ที่อาวุโสกว่า แต่เดี๋ยวนี้ มอบให้คนได้ทุกเพศทุกวัยเลยหล่ะค่ะ

Asians believe that bird’s nest contains vital nutrients and implify premium. Putting bird’s nest shows you have good attitude to the receiver. Up to this date, numerous types, brands and favors are available for your choice. Previously it is suitable to give to the senior, but at the moment it is for everybody at all genders and ages.

เค้าว่ากันว่า แค่ได้ให้ก็แสดงถึงน้ำใจและความห่วงใยกันแล้ว ไม่ว่าจะให้อะไรเป็นของขวัญวันปีใหม่ ก็อย่าลืมมอบรอยยิ้มและความจริงใจให้กันทุกวันด้วยนะคะ แอดมินสัญญาว่าจะอยู่เป็นเพื่อนที่ดีของคุณ ทุกวัน ทุกเทศกาลเลยหล่ะค่ะ

It is believed that just giving the bird’s nest implies who generous you are and how much you care about that person. No matter what you choose for a New Year gift, don’t forget to deliver smiling and sincerity to each other every day. We promise to be your best friend every day and every festival. Make your decision right now and shop a gift baskets online here. Happy New Year 2018!

พร้อมรับส่วนลดรวมสูงสุด 35%

Make your decision right now and shop a gift baskets online here. Happy New Year 2018!

Comments


Branding_100[Jun2023]-02.jpg
shop anywhere.jpg
bottom of page